Kare Kod Mezar

Wiki Article

QR Kod Mezar
Sebep Qr Mezar kullanmalıyız?
Sevdiklerimizin yazıırasını keyiflendirmek dâhilin, Bizlerden sonraki nesiller kucakin; Büyüklerimiz üzerine olgun harcamak yürekin Burial Qr hizmetini kullanabilirsiniz. Herhangi bir abonelik ve/veya maaş ve senelik ödeme gerektirmeyen sistemimiz ile sevdiklerinizin biçimırasını unutamayacağınız şekilde yaşkocaoğlann ve evetşatın!. Sessiz yapmanız müstelzim merhum ve/veya vefat edene ilişik suret, biyografi, belge, şiir vb. materyalleri haberleşme sayfamızda parsellemek ve bize telefon ile ulaşmanız. Qr Kara yer sayfanız anık olduğunda size özel olarak hazırlanmış Qr (data matrix) pleksiglas üzerine tablı kopya olarak gönderilecek ve sin taşına yapıştırabilirsiniz.

QR nedir?
QR kodu yahut QR kodu, makineler aracılığıyla okunabilen bir matris barkod türüdür. qr mezar 1994 yılında geliştiren Japon şirketi Denso tarafından patentlenmiştir. Harf ekseriya kare beyaz zehir ortam üzerine siyah motiflerden oluşur. Otomotiv endüstrisinde kullanılmak üzere tasarlanan QR kodu, Japonya ve Güney Kore'bile münteşir olarak kullanılmaktadır.


QR Makber Zamanlı mı?
Hayırlı. QR Gömüt (Kare Kodlu çukur) sistemi ile sevdiklerinizi müstakbel nesillere kalıt bırakabilirsiniz. Süre yok. Oluşturulan sayfalar size ve ömür boyu özeldir.

QRMEZAR nedir?
Rahmetlik karşı bir şeyler ekleyebileceğimiz veya merhumun adı, soyadı, doğum ve ölüm zamanı, biyografi, yakarış, gösterici, şiir, özel devir, aile resimı vb. Bu sayfada QR (Harf matrisleri). . Mezara gelen görüşmeçilerin merhumun qr mezar yahut merhumun sistemini açmaları, temizıllı telefonlarının kamerasını harismaları, QR'yi (Matrix Code) taramaları ve bağlanakyı takip etmeleri yeterlidir. Sistemimiz süresiz olarak çkızılışmaktadır. Abonelik zorunluluğu yoktur ve katiyen olmayacaktır. Sadece yeni mezarlara değil mevcut mezarlara da uygulanabilmektedir. Ezelî veya yeni bulunan mezarlarınız yürekin yük üzerinde çtuzakışan özel QR (Matrix qr mezar Code) kârlemeli pleksiglas yapıştırıcısını siz kıymettar müşterilerimize sunuyoruz.

Report this wiki page